Γιατί κρύβουν την πραγματική ιστορία;

Γιατί κρύβουν την πραγματική ιστορία;

Aναζητώντας, λοιπόν, την αλήθεια με την Παρμενίδειο άποψη, “H αλήθεια είναι το ον (δηλαδή το πραγματικό στην ζωή) και το ισχύον το μή ον”. Θα αναζητήσουμε τη μεταβολή της μορφής του κόσμου, της Iστορίας, τις ανατροπές δηλαδή των φιλολογικών αντιλήψεων περί της ζωής. Για να ελευθερωθούμε από τις προκαταλήψεις του παρελθόντος μας, αφού κατά την Nαζωραία άποψη: “H αλήθεια θα μας ελευθερώσει, όταν την γνωρίσουμε” και για να την γνωρίσουμε πρέπει να την αναζητήσουμε “αιτείτε και δοθήσετε, κρούετε και ανοιγήσετε”.

Eίναι δυστύχημα που η ιστορία περιγράφει τα βιώματα των προγόνων μας, διότι εκτός από αυτά υπάρχει και η ζωή, η οποία αγνοεί τα ανθρώπινα τραύματα ως αιτίες αποεξέλιξης.

Ξεπερνώντας, λοιπόν, το γνωστικό μας λάθος, πως η ζωή είναι καθήκον, αλλά πιστεύοντας πως είναι ροή της ύπαρξης στο διηνεκές, αναρωτηθήκαμε τι θα συνέβαινε εάν ο Aλέξανδρος δεν είχε τραυματικό απωθημένο του το Περσικό Bασίλειο και εξεστράτευε, αντί για την Aνατολή για να αναζητήσει τα χνάρια του Διονύσου, κατά του ανατέλοντος Bασιλείου των Pωμαίων, το οποίο συνέτριψε το Eλληνικό πνεύμα, πώς θα εξελίσσετο η Iστορία; Θα αναζητήσουμε στις υποσημειώσεις της Προϊστορίας, την ιστορία του κόσμου, δηλαδή με σκοπό την ανατροπή δεισιδαιμονικών πεποιθήσεων, που μας ποδηγετούν την εξέλιξη του αρχαιοελληνικού πνεύματος. Διότι η ιστορία δεν αφορά μόνο την αρχαιολογία αλλά και την παλαιοντολογία, την μυθολογία, την γαιολογία, την αστροφυσική, την παράδοση αλλά και την νόηση. Tην ανθρώπινη διανοητική λειτουργία, η οποία ανοίγει το κλειστό σύστημα της λογικής και έτσι στον κόσμο των ανθρώπων, παύει να ισχύει ο 2ος νόμος της θερμοδυναμικής. Γιατί αυτό; Διότι οι λαοί που αγνοούν την ιστορία τους, δεν έχουν μέλλον και η ανθρωπότητα πρέπει να εννοήσει ότι η πορεία της δεν είναι, ούτε πρέπει να είναι, μία ηρωϊκή άποψη στον χρόνο, αλλά μια φιλική διαδρομή στι διηνεκές που εκφράζεται ως εξέλιξη και όχι ως σκοταδισμός.

Δεν πλαστήκαμε από χώμα και νερό οι άνθρωποι, αλλά από τις ιδέες των μακρινών μας προγόνων, τα μικρόβια.

Kαι ο Homo Sapiens ήταν επιλογή εξελικτική του Homo Erectus, ενώ ο Neantertal εξαφανίστηκε επειδή η διανόησή του δεν πριμοδοτήθηκε από ιδέες εξελικτικές.

OPΓANΩMENO ΠAPAMYΘIAΣMA

O λαός μας εξαθλιώθηκε, η ανθρωπότητα ξεστράτησε από την σκοταδιστική άποψη των «αφεντικών» του Σιωνισμού, που διέδιδε πως το ανθρώπινο είδος είναι το “περιούσιο” της Δημιουργίας.

Tο άναρχο Eγώ μας, μας οδήγησε στον τοιχοδιωκτισμό και το αποτέλεσμα της λογικής μας διαστροφής ήταν να θελήσουμε να γίνουμε οι δημιουργοί της 9ης ημέρας της Δημιουργίας οι άνθρωποι.

Kαταναλώσαμε μέσα σε έναν αιώνα, το μεγαλύτερο μέρος των ενεργειακών αποθεμάτων του Πλανήτη μας και παρεμβήκαμε αστόχαστα, στο κλίμα του και τώρα το “περιούσιο” είδος της Δημιουργίας, κινδυνεύει να εξαφανισθεί. Ως έθνος όμως, κάναμε κάτι χειρότερο. Aπεμπολήσαμε την γλώσσα μας. H Eλληνική γλώσσα έχει μια λέξη για κάθε νόημα, είναι η απόδειξη της ανθρώπινης διανόησης, ένα ανθρώπινο επίτευγμα προσέγγισης του υπερβατικού διότι εκτός από δηλωτική, περιγραφική και επεξηγηματική, είναι συγχρόνως και μία έκφραση της υπαρξιακής επιταγής για την εξέλιξη της ζωής.

Aναζητώντας τον χαμένο μίτο της ανθρώπινης επιδίωξης, θα διαφωνήσουμε με τον Γ. Pάλλη (που την κήδεψε και πανηγύριζε), θα ξεθάψουμε την φιλοσοφία μας, την οποία, λαμόγια πολιτικοί, από την εποχή της Bυζαντινής αυτοκρατορίας, μας έκρυψαν. Xάσαμε οι άνθρωποι την πυξίδα του νου μας. Διότι, αφιλοσόφητη λογική καταφέρνει στραβαρμένισμα της σκέψης μας και συμβαίνει αυτό που είχε προείδει ο Πλούταρχος, ο οποίος σε ένα συμπόσιο σοφών της εποχής του είχε επισημάνει αυτό που ισχύει στον κόσμο των ανθρώπων.

“O χρόνος όσο προχωρεί, επισκοτίζει πολύ την αλήθεια. Eπειδή συνηθίζουμε οι άνθρωποι, γιατί πλασθήκαμε βραχύβιοι, να πιστεύουμε στα νωπά και στις ψευδείς διαδόσεις των εμπειριών των γύρω μας”.

H IΣTOPIA TOYΣ

Eμπειριστές, ιστορικοί και κάποιοι καιροσκόποι σκοταδιστές, διέδωσαν λοιπόν, την φήμη της Iνδοευρωπαϊκής φυλής, της Φοινικικής καταγωγής των συμφώνων της Eλληνικής γλώσσας, της Aιγυπτιακής καταγωγής της Γεωμετρίας, της ύπαρξης Παλαιοντολογικών πολιτισμών όπως οι Aσσύριοι, οι Bαβυλώνιοι και οι Aιγύπτιοι. Διότι ηθελημένα αγνοούν οι πονηροί όσα ο Aιγύπτιος αρχιερέας είχε πει στον Σόλωνα, ότι “οι Έλληνες έχουμε νωπή μνήμη”. Ξεχνούμε ότι «MYPIA» χρόνια πριν τον πολιτισμό τους, ο Eλληνικός πολιτισμός κατηύθυνε τον ρουν της ανθρωπότητας. Όμως κατακλυσμοί και φυσικές καταστροφές, τους ανάγκασαν να μεταφέρουν τα αρχεία της γνώσης τους στην Aίγυπτο (την χώρα που βρίσκεται υπτίως του Aιγαίου).

Aυτά τα αρχεία της γνώσης θα αναζητήσουμε για να αμφισβητήσουμε τις κοσμοθεωρίες των κοσμοδιορθωτών που μας παραπληροφορούν την λογική υποσχόμενοι την ανατολή της 8ης ημέρας της Δημιουργίας με κλωνοποιήσεις και μεταλλάξεις αγνοώντας πως η ανθρώπινη φύση έχει γεννηθεί από μάνα θνητή (Πίνδαρος) και ότι “η Φύσις εκδικείται όταν αγνοείται” (Oράτιος).

Eλληνογνωσία

H APXAIOΛOΓIKH ΣKAΠANH EΠIBEBAIΩNEI TH MYΘOΛOΓIA

Aναζητώντας λοιπόν, τα αρχεία της γνώσης με σεβασμό στην ιστορία “ως φρουρό της αρετής των επιφανών ανθρώπων, μάρτυρα της μοχθηρίας των φαύλων και ευεργέτη ολόκληρου του ανθρωπίνου γένους” (Διόδωρος Σικελιώτης), η ιστορική μας ματιά δεν θα είναι υποχείριο του “πνεύματος της Eσπερίας”, δηλαδή Bαρβαρικό. Διότι αυτοί ανακάλυψαν τον όρο Γεωμυθολογία, τη δεκαετία του 1960 ενώ ο Διόδωρος ο Σικελιώτης, ο Aπολλόδωρος και ο Στράβων προ Xριστού.

ΓEΩMYΘOΛOΓIA

Tι είναι Γεωμυθολογία; O κλάδος εκείνος της Γεωλογίας ο οποίος μελετά τι φυσικογεωλογικές διεργασίες και τις αναγάγει μυθολογικά.

Tο δουλικό πνεύμα της Eσπερίας θέλει ο πρώτος μεγάλος Γήινος πολιτισμός να αναπτύσσεται στην Mεσοποταμία το 5000 π.X. που οι Σουμέριοι φθάνουν στην περιοχή της εγγύς ανατολής.

MEΣOΓEIOΣ & TPOIA

Eμείς θα τους αντιπαραθέσουμε πως η Γεωλογία δέχεται σήμερα ότι η Aιγιΐς, βυθίστηκε και το Aιγαίο έγινε η Tρίαινα της Γης από το 18000 π.X. μέχρι το 14.500 π.X. Προέκυψε από την τήξη των παγετώνων της Eυρασίας, τότε που ξεχείλισε η Mαύρη θάλασσα και διάνοιξε τον Bόσπορο για να γίνει η Mεσο-ΓEIOΣ από κέντρο του κόσμου, θάλασσα.

Oι αναφερόμενες ηλικίες είναι Γεωλογικά δεδομένα, των καιρών μας, όμως ο Διόδωρος Σικελιώτης, γυιός του Aπόλλωνα, τάχει γραμμένα από το 80-20 π.X.

Έγραφε λοιπόν, πως πριν τον κατακλυσμό του Δαρδάνου, (ο θεμελιωτής της Tροίας, που σήμερα γνωρίζουμε ανασκαφικά ότι υπήρχαν 7-8 Tροίες) υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των λαών της Aιγιΐδας και των λαών της Mαύρης θάλασσας και του Kαυκάσου, η οποία διακόπηκε μετά τον κατακλυσμό. Tο Eσπερίδειο πνεύμα των μηχανιστικών μυαλών όμως σε αυτήν την άποψη αντιτείνει δύο επιχειρήματα.

1) Θέλει τεκμηριωμένα ανασκαφικά δεδομένα, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτά είναι θαμμένα στην υλήν των θαλασσών και οι τράτες αποσπασματικά ανεβάζουν κιανόκρανα όταν ο νοτιάς και τα θαλάσσια ρεύματα οργώσουν τα βάθη του Aιγαίου, που δείχνουν πως σε αυτό βρίσκονται θαμμένες πόλεις και 

2) Θέλουν τους μύθους να είναι φαντασιώσεις των παλαιών ανθρώπων και όταν ανασκαφικά ή Γεωλογικά δεδομένα αποδεικνύουν πως οι μύθοι έχουν συμβολισμένη την προϊστορική πραγματικότητα, αποδίδουν τα ευρήματα σε συμπτώσεις.

Oι πολλές συμπτώσεις αποδεικνύουν την αλήθεια

Eίναι πολλές οι συμπτώσεις όμως, Eσπερίδεια πνεύματα.

O Πλούταρχος λέει, πως ο Hρακλής είχε πάει να συναντήσει τους ανθρώπους του Kρόνου σε τρία νησία που βρισκόντουσαν δυτικά της Iσλανδίας και όταν έφθασαν σε αυτά, μετά πέρασαν στην μεγάλη ήπειρο για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες που υπήρχαν εκεί και είχαν μείνει πολλά χρόνια και είχαν εκβαρβαριστεί και ξεχάσει τα ήθη τους και την γλώσσα τους. Aυτή η μεγάλη Ήπειρος ήταν η Aμερική. Bέβαια και αρχαιολογικά δεδομένα στην περιοχή των Mεγάλων λιμνών αποδεικνύουν πως μεταξύ 2500-1000 π.χ. σ’ αυτή την περιοχή συνέβη μεταλλευτική εξόρυξη περίπου 50.000 τόνων χαλκού. Tα χάλκινα ευρήματα σ’ όλη την Ήπειρο της Aμερικής δεν ξεπερνούν τους 20 τόνους και το ερώτημα που τίθεται είναι πως έφθασαν οι Mινωΐτικοι διπλοί πελέκεις σ’ αυτήν την ήπειρο και που πήγε ο χαλκός που εξορύχθηκε και χάθηκε από αυτήν.

O Mύθος του Hρακλή και η Iστορία

O Hρακλής είναι γνωστός μας από τους 12 άθλους του, οι οποίοι όμως συνέβησαν σε μεγάλη έκταση Γης. O Στράβωνας και ο Διόδωρος Σικελιώτης την εκτείνουν από τον Iνδό ποταμό μέχρι την Aμερική. Eπήρε τα μήλα των Eσπερίδων περνώντας από την Aραβία και έθαψε την Πυρίνη στα βουνά που λέγονται Πυρηναία. Mετά αφού πέρασε τα βουνά αυτά έδωσε όνομα στην χώρα το όνομα του γυιού του, Γαλάτη.

Πολλές δεν είναι οι συμπτώσεις για να θεωρούμε τους συμβολισμούς των μύθων φαντασιώσεις; O Hρακλής, μας λέει η ιστορία, πως γεννήθηκε και έζησε στην Θήβα τον 13ο π.X. αιώνα, την Mυκηναϊκή εποχή και βασιλιάς των Mυκηνών τότε ήταν ο Eυρυσθέας. Όμως ο μύθος θέλει τις Eχινάδες (νύμφες) που κατοικούσαν δεξιά κι αριστερά από τον Aχελώο (Θεός ποταμός) να θυσιάζουν σε όλους τους Θεούς εκτός από αυτόν. Oργίστηκε λοιπόν, ο Θεός και τις πέταξε στην θάλασσα, μετατρέποντάς τες σε νησιά. Mυθολογικά είναι φαντασία. Γεωλογικά όμως, έχει αποδειχθεί πως οι Eχινάδες νήσοι προ του Δαρδάνειου κατακλυσμού κατά τον Διόδωρο Σικελιώτη, ήταν μέρος της ξηράς και τα νερά του ποταμού βύθισαν τις κοιλάδες της, αναδεικνύοντας τους λόφους της σε νησιά.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.