Παιδιά της Ελλάδος

Παιδιά της Ελλάδος

Θα απευθυνθώ σε εσάς. Την Ελπίδα αυτού του Έθνους, το μέλλον αυτής της Πατρίδας, τη δυναμική αλλά και το σθένος αυτού του κράτους προκειμένου από αποικία να ξαναγίνει πρωτοπόρος στην ανθρώπινη ιστορία. Διότι γνωρίζετε  ότι οι πρόγονοί μας χιλιάδες χρόνια υπήρξαν πραγματικά Άτλαντες των γραμμάτων, των επιστημών, πρωτοπόροι της αχανούς ανθρώπινης εξέλιξης, ξεχωριστοί, δεξιοτέχνες της Πνευματικής προσέγγισης της αλήθειας, σωστοί δηλαδή και όχι γιαλατζί φιλόσοφοι.

Νέοι της Ελλάδος. Σοφία είναι η προσέγγιση της αλήθειας και αυτό που διδαχθήκαμε μετά την Εθνεγερσία του 1821 για ιστορία ήταν ένας χυλός σκοπιμοτήτων, δοξασιών, ιδεοληψιών και καιροσκοπικών χαυνοτήτων. Κανείς δεν μας είπε ότι μετά τη Ναυμαχία του Ναυρίνου ωμά οι τότε μεγάλες δυνάμεις, δια στόματος Αγγλίας, απεφάσισαν να είναι η Ελλάς αποικία. Έτσι μέχρι το 1978, επί 160 χρόνια ξεχρεώναμε τα δάνεια της Αγγλίας και από το 1974 και μετά ζούσαμε σε μία ουτοπική ευμάρεια με δανεικά, με μίζες που στήναμε μια νέα πλουτοκρατία και για αξία είχαμε την «μαγκιά» του «άρπαξε να φας και  κλέψε νά’χεις».

Όμως η Ελλάς έχει βγάλει το 1938 απόφαση του Διεθνούς δικαστηρίου ότι τα δάνεια που μας είχαν φορτώσει οι αποικιοκράτες ήταν απεχθή και επονείδιστα, αλλά η Ελληνική κυβέρνηση της Ενώσεως Κέντρου του 1965 με περισσό αποικιοκρατικό φρόνημα είχε αποφασίσει ότι ήταν άδικη η απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου… και πως χρέος μας εθνικό ήταν να αποδείξουμε ότι οφείλουμε στο διηνεκές να μείνουμε αποικία… 

Για τον ίδιο λόγο λίγο πριν το 1965 ο Καραμανλής σε μυστική συμφωνία «χάρισε» έναντι πινακίου φακής το Ελληνικό Ολοκαύτωμα στην Γερμανία και τώρα αλλίμονο ξεπουλούν τα πάντα  για μια δόση όπως τα πρεζόνια. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια καθώς ότι έχουν συμβεί στη χώρα μας τρεις ναυτικοί αποκλεισμοί και δύο αποβάσεις στον Πειραιά των Αγγλογάλλων και ας το παίζουν σύμμαχοι.

Η παγκοσμιοποίηση παιδιά της Ελλάδος είναι το  κερασάκι σε μια τούρτα από κόπρανα. Είναι η απάτη του Καπιταλισμού στις αγέλες των ιθαγενών και φούμαρα είναι το δέλεαρ της ισότητας στον κόσμο των ανθρώπων που βιώνει στη συνείδηση της φυλής. Διότι οι άνθρωποι στο σύγχρονο πολιτισμό ψυχικά και λογικά βιώνουμε σε μισαλλόδοξη διαφορετικότητα. Είμαστε Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Βουδιστές,… Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι… Σε εσάς λοιπόν μένει να συνειδητοποιήσετε ότι είσαστε Έλληνες. Όχι γενετικά… φυλετικά… ή σοβινιστικά, αλλά ψυχικά και πνευματικά.

Με αρετή και τόλμη λοιπόν με θέληση και πίστη πρέπει να αποδείξετε στον κόσμο ότι μπορείτε όχι σαν ουραγοί αλλά ως μπροστάρηδες να γράψετε τη σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία. Παντού στον κόσμο υπάρχει Ελλάς, είναι οι διωγμένοι Έλληνες της προσφυγιάς από την αποικιοκρατία και το θανάσιμο ελάττωμά μας την μισαλλοδοξία. Το έκαναν οι Εβραίοι το 1948 και το κράτος του Ισραήλ που έφτιαξαν είναι τώρα κηδεμόνας της Μέσης Ανατολής. Ο Ρήγας Φεραίος είχε την ιδέα της χερσονήσου του Αίμου, αυτό που οι αποικιοκράτες λένε Βαλκάνια.

Αν βγείτε από τις ιδεοληψίες της δικής μας μισαλλοδοξίας εσείς μπορείτε να δομήσετε, ιδέες που θα θαυμάσει ο κόσμος θα τις ακολουθήσει και θα τις τιμήσει σαν ιερά και σαν θέσφατα διότι οι Έλληνες έχουμε όνειρα, (οι αρχαίοι στα όνειρα πίστευαν ότι περιγράφεται το μέλλον, οι Εβραίοι αυτή την νοητική διεργασία την αντιλαμβανόντουσαν ως προφητεία).

Ας αφήσουμε πίσω μας τους άλλους στα ενύπνιά τους, διαφορετικά… 

«τα αετόπουλα που δεν θωρούν τον ήλιο θαρρεμένα τα διώχνει η Μάνα από τη φωλιά σαν ντροπιασμένη γέννα».

Η Μάνα Ελλάς προσμένει από εσάς… Γ. Δροσίνης

Εδώ οι Λάπωνες με μια ΝΟΚΙΑ και μας κουνούν το δάχτυλο, η Νιγηρία και η Νότιος Αφρική με τη ρομποτική τεχνολογία ετοιμάζονται να μπουν στο club των οικονομικά ανεπτυγμένων χωρών κι εμείς οι Έλληνες που με το πνεύμα μας δώσαμε το φως του Νου στον ανθρώπινο Κόσμο δεν θα δομήσουμε ιδέες για να αναστηθεί το χρυσούν ανθρώπινο γένος.

  του Ιατρού Βασιλείου Πατρικάκου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.