Σε σχέση με τα μπάνια του λαού. Όχι σε σχάση με την επιβίωση του Ελληνισμού.

Σε σχέση με τα μπάνια του λαού.   Όχι σε σχάση με την επιβίωση του Ελληνισμού.

Του Ι. Σ. Λαζαράκου

Η κρίσιμη περίοδο που ζούμε και η οποία θα είναι μακροχρόνια, καταγράφεται ιστορικά ως η πιο κρίσιμη περίοδος για τον Ελληνισμό των νεότερων χρόνων. Η Ελλάς και η Κύπρος στο επίκεντρο των μεγάλων γεωπολιτικών συγκρούσεων. Αιτία οι άφθονες ποσότητες των υδρογονανθράκων που βρίσκονται στις ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) Ελλάδος και Κύπρου! Τα αποθέματα των υδρογονανθράκων με τη φθηνή σε κόστος εξόρυξη τελειώνουν και άρχισε ήδη στην Κύπρο η δαπανηρή εξόρυξη των υπαρχόντων ποσοτήτων σε μεγαλύτερα βάθη. Ελλάς και Κύπρος σε απόλυτη σχέση με τη σύγκρουση των γεωπολιτικών συμφερόντων Υπερδυνάμεων και Μεγάλων Δυνάμεων! 

Ποιοι είναι φίλοι μας και ποιοι εχθροί μας; Όλοι είναι φίλοι μας και όλοι είναι εχθροί μας! Είμαστε όντως αυτό που ειπώθηκε: «Ανάδελφον Έθνος». 

Με τις 650-750, αυτές λέξεις, θα προσπαθήσω να αποδώσω το κατά δύναμη, όλα αυτά, που αν μας αξιώσει ο Θεός και ολοκληρώσουμε τη συγγραφή  με τον γιατρό Ηλία Π. Χονδροκούκη  θα διαβάσετε σε εκατοντάδες ιστοριογραφικές σελίδες` στο έργο μας «ΕΛΛΑΣ: 1821-2021 200 χρόνια Νεώτερης Ιστορίας του Ελληνισμού».                                                  

Έχω δημοσιεύσει σε παλαιότερα φύλλα πλήθος τεκμηρίων που η εξέλιξη των γεγονότων επαλήθευσε μέχρι σήμερα τις «Σχέσεις και σχάσεις», καθώς επίσης και την αρθρογραφία μου σε άλλες έγκριτες εφημερίδες, όπως στην εβδομαδιαία «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ» στη μόνιμη στήλη «ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ». 

Στην τελευταία έχω γράψει, εδώ και μήνες, αλλά και πρόσφατα ότι, το 2017 θα κυλίσει για Ελλάδα και Κύπρο σε σχέση με τα γνωστά τούρκικα τσαλιμάκια (παραβιάσεις, ηχηρά γαυγίσματα κ.λ.π.). Επίσης σε σχάση με τυχόν θερμό επεισόδιο και πολύ περισσότερο με την εκδήλωση ελληνοτουρκικού πολέμου. Βλέπε μέσω GOOGLE: 

Η πολεμοκαπηλία σε πλήρη παράνοια (16 Μαρτίου 2017), «Ορθοδοξία είναι όρος επιβίωσης του Ελληνισμού» –ρήση του Μακαριστού, Κυρού Χριστοδούλου– 4 Ιουλίου 2017. Κάτι τρέχει πίσω από τα μπάνια του λαού 13 Ιουλίου 2017 κ.λ.π. 

Έλληνες-Ελληνίδες, Μανιάτες-Μανιάτισσες, ζούμε σε κρίσιμους και ζοφερούς, αλλά και αποκαλυπτικούς  καιρούς. Οφείλουμε άπαντες να υπηρετήσουμε και να υπερασπιστούμε την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ! Οφείλουν όλες οι Υπηρεσίες της χώρας και όλοι οι πολίτες, να προστατέψουν το Έθνος από κάθε προβοκάτσια. Σήμερα έχει αποκαλυφθεί πλέον ποιοι δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και αυτοί βεβαίως δεν ήταν οι Μαυρομιχαληδες! Σήμερα όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε τα φρικτά δεινά που μας προκάλεσε και μας προκαλεί ακόμη εκείνη η αντίχριστη, ανθελληνική και αισχρή πράξη.

Η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των Τσίπρα, Μητσοτάκη και Αναστασιάδη, κατά την ταπεινή μου άποψη, πρέπει απ’ εδώ και πέρα να φυλάγονται με ιδιαίτερη επιμέλεια. Κάθε αμέλεια ή βλακεία, με ω μη γένοιτο αρνητικά αποτελέσματα, θα καταλογιστεί ως εθνική προδοσία...

Σήμερα που η Παναίρεση του Οικουμενισμού, που δυστυχώς συμμετέχει και ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αλλά και οι περισσότερες ιερές Μονές του Αγίου όρους, «αγροαναπαύονται», διαγράφει τη ρήση του Χριστόδουλου «Ορθοδοξία είναι όρος επιβίωσης του Ελληνισμού». ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΠΕμπτη, 6 ΙουλΙου 2017: Το Ίδρυμα Rockefeller πίσω από το Πανθρησκειακό Διάγγελμα φιλίας. Οι Ορθόδοξοι ρωτάμε τον οικουμενιστή Πατριάρχη, Αυτοί δεν είναι μονίμως οι εχθροί του Γένους; τι σχέση μπορεί να έχουμε με αυτούς όλους; Καμία, είμαστε σε απόλυτη σχάση!  Μήπως πρέπει να ερευνήσουμε ενδελεχώς το θάνατο του Χριστόδουλου;

Πολιτικοί και κυρίως οι κυβερνώντες, είστε σε σχάση με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ όταν: επιτρέπετε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, θησαυρίζουν οι Γερμανοί με την εξαθλίωσή μας (βλέπε τελευταία δημοσιεύματα), αυξάνεται η εκμετάλλευση και η ανεργία, υπηρετείτε την κομματική πελατεία, βάλλετε κατά της Δικαιοσύνης με στόχο την ποδηγέτησή της, υποβαθμίζετε την Παιδεία και την Υγεία και τέλος όταν περιφρονείτε επιμελώς τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Τότε αγαπητές κυρίες κι αγαπητοί κύριοι υπηρετείτε το ΧΑΟΣ της Νέας, αντίχριστης και ανθελληνικής Τάξης Πραγμάτων. (Βλέπετε ομιλία Μακαριστού, Κυρού Χριστοδούλου 30 Ιανουαρίου 1998, στην επιστημονική κοινότητα Βόλου).

Είμαστε όλοι σε σχέση με τα μπάνια του λαού. Όχι όμως σε σχάση με την επιβίωση του Ελληνισμού.       

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.