O Έλληνας απλά ψήφισε ΟΧΙ στο Νάιν

O Έλληνας ψήφισε ΟΧΙ στο Νάιν 
 
του Ιατρού κ. Βασιλείου Πατρικάκου
 
Το αρχέτυπο δίλημμα του Σοσιαλισμού, ανέκαθεν, ήταν ανάμεσα στην μεταρρύθμιση και την επανάσταση.
Ο Σοσιαλισμός ως γνωστόν, έχει δύο συνιστώσες. Η μία δηλώνει ότι είναι υπέρ της συνεργασίας των Τάξεων, των λαών κατά των Ολιγαρχών και ονομάζεται Εθνικό-Σοσιαλισμός και η άλλη υποστηρίζει την πάλη των Τάξεων. Και οι δυο συνιστώσες οι οποίες δοκιμάσθηκαν τον προηγούμενο αιώνα, έφεραν μίσος αδελφοκτόνο, αίμα και βία άκρατη με μεγάλο κερδισμένο τον Καπιταλισμό.
Σήμερα, στην μάχη των δύο συνιστωσών του Σοσιαλισμού, το όπλο της βίας είναι το χρήμα. Το έχουν άυλο στο μυαλό τους οι σύγχρονοι Εθνικο-μπολσεβίκοι απανταχού της Γης και αποτελούν μία ολιγομελή παρασιτική αντι-λαϊκή τάξη, η οποία ηδονίζεται να βλεπει το φρικτό τέλος των λαών να ακολουθεί μία διαχρονική φρίκη δίχως τέλος.
 
Σ’ ολόκληρο τον Πλανήτη επικρατεί σύγχιση. Αριστεροί με δεξιές τσέπες και δεξιοί με αριστερές οφθαλμαπάτες πασχίζουν να βρουν λίγη αρμονία μέσα στην λογική τους και το αποτέλεσμα είναι κουλουβάχατα.
 
Οι τοκογλύφοι έχουν βαπτισθεί “αγορές” και αυτοπροσδιορίζονται ως “θεσμοί”
Αναζητούν το ακυκλοφόρητο χρήμα που φαντασιώνονται ότι τους ανήκει και εξομοιώνουν τους λαούς με τους αριθμούς που έχουν στο μυαλό τους ως πλούτο, γι’ αυτό ονομάζουν στην συνείδησή τους τα άτομα, ως φυσικά πρόσωπα.
 
Έως εδώ και μή παρέκει
Δυστυχώς, δεν υπάρχει ένας ηγέτης να τους πει το “Έως εδώ και μή παρέκει”. Οι κοινωνίες δεν είναι αριθμοί, αυτό που επιβάλλεται για ισχύον δεν είναι η ανθρώπινη πραγματικότητα, γι’ αυτό δεν θα σας επιτρέψω άλλο να κάνετε τους ανθρώπους κινούμενα σχέδια.
Δεν θα επιτρέψω, λοιπόν, στο εξής να κυκλοφορεί στην ΟΝΕ ένα τρισεκατομμύριο χρήμα και εσείς να προσμετράτε ότι σας χρωστούν πάμπολλα τρισεκατομμύρια οι Ευρωπαϊκοί λαοί. Ένας ηγέτης, ο οποίος ως καινούργιος Σόλωνας στην τοκογλυφία θα αντιπαραθέσει την Σεισάχθεια, στην δουλεία των τοκογλύφων, την ελευθερία του ανθρώπινου πνεύματος και στην βία του χρήματος, την κραυγή της ανθρωπιστικής κρίσης των λαών.
Είναι δυνατόν, όμως, από έναν άνθρωπο να προσδοκούμε τόσα πολλά και οι πολίτες μαρμαρωμένοι, άψυχοι, πραγματικά ζόμπυ φτιαγμένοι να προσδοκούμε η αγέλη να γίνει λαός;
 
Ο Ελληνικός Θεός
Ευτυχώς, στην Ελλάδα φάνηκε πάλι ο αληθινός Θεός. Οι Έλληνες στο «Νάιν» είπαν «ΟΧΙ» και σύντομα στην Ευρώπη θα επιστρέψει ο Έλληνας Θεός. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό που τόλμησε ο Τιτάνας σύγχρονος Έλληνας. Ξύπνησε από τον λήθαργο της μεταπολίτευσης και είπε «Ως εδώ». Σαΐτεψε τις μνημονιακές προδοσίες των δοσιλόγων πολιτικών του και ψήφισε αντιμνημονιακά και δήλωσε στα ζουλάπια, τα οποία ως άλλοι Μέγκελε πειραματιζόντουσαν τις αντοχές των ανθρώπων, «παρών». Έτσι, στον Ήλιο που θα ανατείλει αύριο, επί δικαίων και αδίκων, θα του πει ότι δικό του, Ελληνικό δηλαδή, ήταν το «μή παρέκει» αλλά και το «έως εδώ».
 
Ελληνική, λοιπόν, θα είναι η τρανή αυγή του κόσμου, Ελληνική θα είναι και η άνοιξη που τον κόσμο θα αγγίξει. Δίχως διλήμματα αν θα συμβεί επανάσταση ή μεταρρύθμιση στον κόσμο. Με ένα σκοπό, το ισχύον να αντικατασταθεί από το πραγματικό.
 
«Εγώ θα κάνω όνειρα και αληθινά ας μην γίνουν αρκεί που επροσπάθησα, όνειρα να μην μείνουν»
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.